'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce reviews of ‚JRS Eco-wifi 01A op Asus‘ Reviews

WooCommerce Review #179

GeweldigBestelling geplaats voor een eco-wifi router omdat ik af wilde van de 24-uurs wifi straling van mijn huidige router. Levering snel, voorzien van een heldere handleiding toegespitst op de eco-functie van de router. Eco-wifi router ('s nachts gekozen voor uitschakelen) functioneert beter dan mijn oude router, ook in stabiliteit, dus zeer tevreden!

WooCommerce Review #6986

1. Hoe is uw ervaring met de JRS Eco-Wifi? Geweldig, gekocht voor ons eigen huis. Daarna met Jans hulp het draadloos netwerk vervangen op de basisschool van onze kinderen, alles werkt goed! 2. Wat waren de resultaten van het gebruik van de JRS Eco-Wifi? Thuis gebruiken we meestal geen draadloos en schakelen we de Wi-Fi alleen in via de JRS bij de zeldzame gelegenheid dat we het nodig hebben. Het verrassende verschil is dat onze kinderen veel minder geagiteerd zijn als ze thuiskomen van hun school waar de straling nu verminderd is. 3. Aan wie zou u de JRS Eco-Wifi aanbevelen? Iedereen 4. Welke twijfels...

WooCommerce Review #137

Goed werkende wifi router om minder straling in je huis te halen. De Up en Down stream zijn prima en ook het instellen met de bijgeleverde handleiding werkt gemakkelijk. Kortom prima router ter vervanging van je bestaande wifi router.

WooCommerce Review #152

Prima aflevering keurig op tijd. uitgebreide Ned. handleiding, voor een prima werkend goed instelbaar modem, we hebben het vemogen nog flink terug gebracht en werkt nog steed prima.

WooCommerce Review #5306

De beste service en product. Ik heb een hotel in Amsterdam en al mijn gasten vinden het een super goed product en vragen zich af waarom alleen in Nederland zulke goed producten gemaakt worden . Ik geef het aan iedereen door.

WooCommerce Review #5294

Was simpel te installeren. Of er nu minder straling is, kan ik niet vaststellen. Dat is dus kennelijk een kwestie van geloof. Opmerking JRS: het is te meten met b.v. de Gigaherz HF35C of zie video op deze pagina in de rechter zijbalk.

WooCommerce Review #5303

Omdat ik voornamelijk online werk, zit ik dagelijks ongeveer 12 uur in mijn kantoor thuis. Op enkele centimeters naast mij stond een wifi router. Toen ik Jan-Rutger sprak, heeft hij mij aangeraden om de vaste internetkabel te gebruiken i.p.v. draadloos via de wifi. En ik moet toegeven 48 uur nadat ik de computer had bekabeld, voelde ik een groot verschil. Ik kon meer gefocust werken en had het gevoel dat ik veel meer energie had. Mijn tip dus, kies voor de kabel en als er geen andere optie is, kies dan voor de wifi router van JRS Electro Health met veel minder...