WooCommerce Review #18408

Ik kocht deze router om verschillende redenen, en tot nu toe ben ik er erg blij mee. Ten eerste wilde ik de blootstelling aan WiFi verminderen voor mij en mijn familie (vrouw en twee kinderen). Maar ook wilde ik een router waarmee ik een VPN kon gebruiken voor alle apparaten in mijn huis.

Mijn favoriete punten van de router:
1) Het belangrijkste is dat hij de wifi-straling op meerdere manieren kan verminderen: 1) je kunt een schuifje instellen om het vermogen dat wordt uitgestraald te verlagen, 2) als er geen apparaten om gegevens vragen, schakelt de WiFi uit (tijdelijk) 3) er is een knop om de WiFi uit te schakelen (Geweldig! Het houdt de bekabelde verbindingen actief) 4) en hij vermindert de WiFi-blootstelling door het verlagen van het aantal keren per seconde dat het apparaat uitzendt.
2) Eenvoudige scheduler-functie om de WiFi automatisch in/uit te schakelen op welk uur dan ook van de dag/week.
3) Ik kan gebruik maken van een VPN-service voor het verbeteren van de privacy bij het internetten (voor alle apparaten die verbonden zijn met de router).
4) Er is een schakelaar om de LEDs uit te schakelen (ik heb moeite met slapen en het uitschakelen van blauw licht ‘s nachts helpt me echt).

Ik zou de router aan iedereen aanraden die zijn of haar WiFi-blootstelling wil verminderen voor een betere slaap en een betere gezondheid. Het was eenvoudig te installeren en te configureren. Ik heb de router ongeveer een week geleden geïnstalleerd, en zal in de toekomst een update schrijven vanuit nieuwe ervaringen.

Maar tot nu toe ben ik heel tevreden met de router!