WooCommerce Review #27588

Mijn partner en ik hebben de JRS Eco Router aangeschaft alvorens te verhuizen naar een appartementencomlex in mei 2020. Omdat we daar veel buren hebben met routers waarvan de straling ook ons appartement bereikt, hebben we besloten de JRS Eco Router aan te schaffen. We zijn op geen enkel punt teleurgesteld over het product, en hij bleek erg betrouwbaar. Hij is geweldig voor het verminderen van straling in huis en bovendien krijg je de controle over het instellingenmenu van de router, waarop je hem naar wens kunt instellen. Aangezien mijn partner en ik beide vanuit huis werken, was de router extra handig.
Wees wel geduldig bij het installeren van de router. Het kost wat tijd, dus probeer niet al te overhaast te werk te gaan en lees de handleiding van JRS indien nodig over en over (net als ik). Zorg ook dat de router is ingesteld op de juiste internet provider of modem. Als hij eenmaal werkt, zal het zeker de moeite waard zijn.
Ik wist eigenlijk niet dat mijn oude router zoveel straling uitzond, en ben erg blij dat ik de JRS Eco-Wifi heb gevonden. Ik denk dat het belangrijk is dat we met het oog op onze gezondheid naast goede slaap en goede voeding, ook letten op datgene wat onzichtbaar is – straling.
Ik kan deze router werkelijk niet sterk genoeg aanbevelen, en als je nog wat skeptisch bent over dit product zou ik zeggen: ga ervoor, want je zult er geen spijt van krijgen!