'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce reviews of ‘JRS Eco-wifi 01A op Asus’ Reviews

WooCommerce Review #179

GeweldigBestelling geplaats voor een eco-wifi router omdat ik af wilde van de 24-uurs wifi straling van mijn huidige router. Levering snel, voorzien van een heldere handleiding toegespitst op de eco-functie van de router. Eco-wifi router ('s nachts gekozen voor uitschakelen) functioneert beter dan mijn oude router, ook in stabiliteit, dus zeer tevreden!

WooCommerce Review #6990

Ik was blij om een product te vinden dat onze WiFi-blootstelling kan verminderen met de laagste instelling van 1mW. Met Jan's snelle technische ondersteuning kon ik snel aan de slag... Nu ben ik bezig om onze volwassen kinderen en hun gezinnen hetzelfde te laten doen. 5 sterren voor dit product! De beste wensen uit Florida...

WooCommerce Review #169

Fijn apparaat! Deze router kan veel meer dan waar ik hem nu nog voor gebruik. Het belangrijkste voor mij is dat het zendvermogen erg veel naar beneden kan en het bereik is nog steeds overal in huis goed. Ook gaat hij nu snachts automatisch uit en sochtends weer aan, iets wat de Cisco router van ziggo niet kan. WiFi op de ziggo router staat nu permanent uit. Sommigen vinden het raar, maar ik heb er erg baat bij! Het zou fijn zijn als mijn buren er ook een zouden aanschaffen.

WooCommerce Review #6989

Ik zou voortaan alleen nog zo’n soort router kopen. Je kunt hem zelfs met 1 mW zendvermogen nog steeds gebruiken en in een klein appartement is dit ruim voldoende. Vooral met kleine kinderen is het zeer waardevol om een alternatief te hebben voor de conventionele routers. Ik kan deze eco-router van harte aanbevelen.

WooCommerce Review #139

prima apparaat. Hier kun je ten minste zelf wat instellingen aan wijzigen. Tip: als je een Eco-router aanschaft, moet je ook om zijn minst een eco-DECT-telefoon aanschaffen. De normale DECT zendt ja ook maximaal vermogen 24 uur per dag uit. Als je wil dat je router niet straalt, kun je ook een ECO-DECT PLUS aanschaffen?

WooCommerce Review #175

Prima router ! Ik heb hem op de allerlaagste zendstand gezet en heb zelfs dan nog steeds in het hele huis ontvangst ! Aansluiten was eenvoudig met de Nederlandse handleiding. Geplaatst achter het modem van Ziggo en daar de Wifi uitgezet. Binnen een half uurtje gelukt !

WooCommerce Review #6987

We wilden ons stralingsarme netwerk uitbreiden en kwamen via Google terecht bij JRS. Hij maakte ons enthousiast voor een stralingsvrije router. Uitgebreid advies gekregen. Thuis werd naar alle tevredenheid de Eco-wifi geïnstalleerd. Later deskundig geholpen bij controle Eco-wifi netwerk en werden we gewezen op de mogelijkheid ook de iPad rechtstreeks hierop aan te sluiten. Dus nu helemaal geen straling meer via de iPad. Resultaten zijn niet direct door ons te meten. Wel met de meetapparatuur van JRS en toen kwamen we erachter dat de naderhand geïnstalleerde router voor de draadloze videoverbinding door zijn straling het effect van de Eco-wifi teniet maakte....

WooCommerce Review #6986

1. Hoe is uw ervaring met de JRS Eco-Wifi? Geweldig, gekocht voor ons eigen huis. Daarna met Jans hulp het draadloos netwerk vervangen op de basisschool van onze kinderen, alles werkt goed! 2. Wat waren de resultaten van het gebruik van de JRS Eco-Wifi? Thuis gebruiken we meestal geen draadloos en schakelen we de Wi-Fi alleen in via de JRS bij de zeldzame gelegenheid dat we het nodig hebben. Het verrassende verschil is dat onze kinderen veel minder geagiteerd zijn als ze thuiskomen van hun school waar de straling nu verminderd is. 3. Aan wie zou u de JRS Eco-Wifi aanbevelen? Iedereen 4. Welke twijfels...