WooCommerce Review #20124

1. Hoe is uw ervaring met de JRS Eco 100 router?
De instructies voor het installeren van de software waren vrij beknopt en de beschrijvingen soms vaag. Gelukkig was het installeren van de router gemakkelijker dan het leek na het lezen van de Asus instructies. Er wordt een e-mail naar je gestuurd om je aan enkele essentiële punten van de installatie te herinneren als een soort check-list. Vergeet niet dat dit product een combi is van enerzijds Asus’ hardware en anderzijds JRS Eco’s software, waardoor de hele procedure een beetje onhandig aan kan voelen, maar het installeren van de EMV verlagende software was hoe dan ook vrij eenvoudig.
→ JRS: Inmiddels is de gebruiksaanwijzing uitgebreid en zijn er schermafbeeldingen toegevoegd van de Setup Wizard.

2. Wat was uw motivatie om het product te kopen?
Naarmate ik ouder ben geworden, begon ik steeds meer te letten op hoe ik in mijn energie zat. Alles wat een negatieve invloed op mijn staat van welzijn heeft, is erg belangrijk voor mij. Dus toen ik me realiseerde dat mijn leefomgeving misschien toch niet zo optimaal was als ik dacht, kocht ik een EMV meter om de stralingswaarden van mijn mobiele telefoon, magnetron en wifi te meten. De resultaten waren zeker alarmerend, vergeleken met uit onderzoek veilig gebleken niveaus. Daarom besloot ik alle stralingsbronnen waar ik controle over had te minimaliseren, wat me naar JRS leidde.

3. Wie zou je de het product aanraden?
Iedereen die wifi gebruikt zou moeten weten aan hoeveel elektromagnetische straling hij blootgesteld wordt. Gezond eten en sporten zal niet genoeg zijn om de schadelijke effecten van hoge blootstelling aan EMV tijdens werk of slapen te neutraliseren. Daarom zou iedereen hiervan op de hoogte moeten worden gesteld.