WooCommerce Review #20126

Deze nieuwe wifi-router is zo’n geweldige uitvinding, dat ik niet begrijp waarom niet alle routers zo worden gemaakt. Het is zo logisch en lijkt naar behoren te werken. Ik kan nauwelijks geloven hoe briljant het is! Ik voel me stukken fijner met dit product in mijn bed&breakfast, en ik denk dat het mijn gasten een nog ontspannener vakantie zal bezorgen (hoewel ze er geen idee van zullen hebben dat dat hierdoor komt).
Genoeg complimentjes, en heel erg bedankt voor het bedenken van dit unieke product en voor al uw hulp bij de installatie. Het is als een droom die werkelijkheid wordt!
Om eerlijk te zijn, denk ik dat dit een geniaal product is dat wereldwijd gebruikt zou moeten worden. Het punt is alleen dat mensen niet het flauwste idee hebben van de effecten van straling op hun gezondheid en op hun nog veel grotere leefomgeving, simpelweg omdat het onzichtbaar is en hun regering hun vertelt dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de schadelijke effecten van straling, wat onzin is. Gevoelig zijn voor elektromagnetische velden kan soms juist een zegen zijn, omdat je je er dan bewust van bent, en je blootstelling aan straling kunt minimaliseren, wat ik ook probeer te doen. Maar helaas wordt dat alsmaar lastiger…