WooCommerce Review #27614

Vanwege mijn onderzoek naar de impact van straling op de gezondheid ging ik op zoek naar een manier om de stralingsblootstelling van mijn gezin te verminderen, zonder de wifi geheel uit mijn huis te verwijderen. De JRS Eco-Wifi D1 zendt met een 90% verlaagde pulsfrequentie en schakelt geheel uit als er geen devices mee verbonden zijn.
Ons appartement is ongeveer 95 vierkante meter groot. We hebben de router ongeveer 40 cm boven de grond geplaatst, achter onze televisie. Overal in ons huis hebben we goed bereik, en het uit de slaapstand halen van de router (wanneer er geen devices verbonden zijn, gaat de router in slaapstand en stopt hij met het uitzenden van wifi-signalen) heeft tot nu toe nog geen enkel probleem opgeleverd.
Mijn doel is nu om mijn vaste computer en mijn televisie te bekabelen, zodat we maar beperkt wifi hoeven te gebruiken.
Mijn enige klacht is dat de installatie best ingewikkeld was en de handleiding niet op alle punten duidelijk vertelde wat je moest doen. Verder hadden we enkele problemen met het inloggen bij het ASUS-menu voor de routerinstellingen. Wel moet ik toegeven dat we zelf niet zo technisch aangelegd zijn, dus het zou aan ons kunnen liggen. Desalniettemin zou het fijn zijn als de installatie wat soepeler zou verlopen.