Reviews

WooCommerce Review #24588

Als ik Jan en zijn team 10 sterren kon geven, zou ik het zonder nadenken doen. Mijn ervaring met de klantenservice en de technische ondersteuning is geweldig.
Jan was zo vriendelijk om me meerdere malen terug te bellen op mijn telefoon om er voor te zorgen dat mijn router goed werkte. Hij heeft me geholpen met het installeren en was erg geduldig met me.
Ik ben zo blij dat ik deze router heb gekocht. Ik ondersteun dit geweldige bedrijf graag door dit product aan te bevelen aan mijn vrienden en familie.

Bedankt!!!

Almira Ravil
23.07.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #24403

Het werkt uitstekend. Er zijn heel veel instellingen die je naar eigen wens aan kunt passen. Voldoet compleet aan de verwachting.
We hebben inmiddels een tweede set aangeschaft voor familie.

P. Wolf
16.07.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #24006

1. Hoe bevalt de JRS Eco 100 router?
Ik heb 2 stuks gekocht. Ze bevallen goed. Configuratie heeft meer moeite gekost dan verwacht. Ik gebruik ze enkel als Access Points.
Het enige nadeel is dat Wifi security cameras die ik aan de gevel van ons huis hang onvoldoende signaal krijgen, om goed te functioneren.
2. Wat was je motivatie om de JRS Eco 100 te kopen?
Stralingsreductie
3. Aan wie zou je de JRS Eco 100 aanraden?
Aanrader voor iedereen die zich zorgen maakt over het ” stapelen” van stralingsbronnen in en rondom het huis.

Marcel Daemen
01.07.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #23196

Prima product, router doet exact wat op de site beschreven staat. Installeren was mijn in mijn geval complexer omdat mijn computer kennis minder is. Niet dat ik een digibeet ben maar als je twijfelt zorg dat iemand je helpt die hier meer verstand van heeft. Verder heb ik via de mail prima ondersteuning gehad van de website.

Roger
07.06.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #22608

Sinds we begin maart noodgedwongen thuis moesten werken, hebben we de Eco 100 wifi D2 router in huis. Direct viel de relatieve rust op in vergelijking met de ‘gewone’ wifi. Terwijl de snelheid er niet onder lijdt. Waarom wordt deze techniek niet standaard toegepast in alle wifi-communicatie? Blijven we een stuk gezonder.
Een aanrader!

Arjan
18.05.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21476

Ik ben erg blij met deze router, en dat ik voor dit alternatief kon kiezen. Het is fijn dat je de wifi aan en uit kunt zetten, en dat je ook gewoon een internetkabel in kunt pluggen. Zelf zijn we niet stralingsgevoelig, maar na de verhalen te horen van mensen die dit wel zijn, vond ik het verstandig om de router aan te schaffen. Mijn kind is nu 6 jaar, en ik heb een echtgenoot die verzot is op de nieuwste technologische snufjes. Ik stond erop dat alles uit zou staan als het niet in gebruik is, en er liggen nu geen mobiele telefoons in de slaapkamers. Ook gaat ‘s nachts alles uit. Voor noodgevallen ’s nachts hebben we altijd nog onze vaste telefoonlijn. De installatie van de router ging vrij vlot (15 min.), voor mijn gevoel wel een beetje omslachtig, maar te veel leeswerk irriteert me altijd een beetje. Van te voren had ik een EMV-meter gekocht, en het bleek dat de stralingswaarden in mijn huis erg hoog waren. Na de installatie van de JRS Eco router waren deze veel lager. Aangezien we nu alleen nog maar thuis zitten vanwege het coronavirus, ben ik erg blij dat ik deze router al in Januari 2019 gekocht heb.

Stacey
16.04.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20582

Heb de router nu 3 maanden in gebruik en het werkt uitstekend. Makkelijk te koppelen aan de glasvezel box en daarvan de wifi uitgezet.
Het lijkt erop dat voor mij vooral de 5 Ghz last veroorzaakt, die heb ik afgezet en de buurman ook.
En de sterkte van 2.4 Ghz laag gezet, geen “super wifi” voor mij graag.
Heel mooi dat de wifi echt uit gaat en direct weer beschikbaar is als je wifi aanzet op je device. Daardoor heb je altijd verbinding en kun je zonder het instellen van een tijdsperiode.

Rudolf Wandera
26.03.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21359

Ik wilde je graag bedanken voor je uitvinding. Mijn familie en nog vele anderen zijn erg blij met deze router. De automatische aan- en uitschakeling werkt uitstekend. Het is ongelooflijk dat al mijn apparaten prima functioneren, zelfs als de router op het laagste zendvermogen staat ingesteld. Het vaste zendniveau van normale routers blijkt dus veel te hoog te zijn. Zo niet jouw router. Werkelijk heel erg bedankt voor het ontwikkelen van deze router. Het liefst nog zou ik helemaal geen EMV in mijn huis hebben, maar voor wanneer er bv. gasten zijn is dit een goed compromis.

Nathan Hall
09.03.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21360

Tot nu toe werkt de router geweldig! Misschien moet ik hem in het midden van mijn huis zetten, zodat het bereik overal goed is, maar verder werkt de router zoals beschreven. Er is nu aanzienlijk minder straling in mijn huis, zeker fijn om te weten met twee kinderen.
JRS- Om het bereik van de router te vergroten, kun je de zendsterkte van 30mW to maximaal 100mW omhoog zetten. Dit kan je doen op de draadloze instellingspagina.

Michelle
12.02.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21361

Ten eerste, bedankt voor het ontwikkelen van dit apparaat. Het idee lijkt zo voor de hand liggend: eigenlijk zou alle wifi alleen uitgezonden moeten worden als dat nodig is, en niet alsmaar door. Ik ben erg dankbaar voor dit product.

C. KingsVail
05.02.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #19266

I don’t understand why every router manufacturer hasn’t followed JRS Eco Wireless’ lead. Excellent product.

Garun Gupta
04.02.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21364

Dit is werkelijk een robuuste router. Zoals ik het ervoer, duurde het relatief lang om de router te installeren en alle devices ermee te verbinden. Ook heeft de router veel opties en functies die ik zelf eigenlijk niet gebruik. Ik ben van mening dat een toekomstig product wellicht goedkoper en eenvoudiger zou kunnen zijn, terwijl het wel dezelfde functionaliteit behoudt (het automatische uitschakelen en de verminderde straling). Het grootste voordeel van deze router is dat hij het grootste gedeelte van de dag uitstaat, wanneer je hem niet gebruikt. Althans, als iedereen in huis de discipline heeft om de wifi op hun apparaten uit te zetten wanneer ze niet worden gebruikt. Ik vind het een uniek staaltje werk, en ben er erg blij mee. Verder straalt deze router sowieso 90% minder straling uit dan normale routers als hij in gebruik is. Dit is een erg slim product.

Fedor Broekhoven
21.01.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21363

Wat een innovatief product! Ik ben zelf vrij gevoelig, en daarom let ik erop wat ik in huis neem. Ik was erg verrukt deze router te vinden, dus besloot ik er een aan te schaffen, en bovendien internetkabels te laten leggen in mijn huis. Het installeren van de router bracht wat moeilijkheden met zich mee, en vereiste enige hulp, maar nadat dat gelukt was werkte alles perfect. Het is erg fijn dat de wifi van deze router automatisch aan- en uitschakelt, en dat je dit als je wilt ook handmatig kunt doen. Wanneer er iemand op bezoek is, of als we onze laptop beneden willen gebruiken is dit bijvoorbeeld erg handig. Het is fijn om te weten dat ik niet constant omgeven ben door EMV.
Verder was JRS erg hulpvaardig en reageerde hij snel, erg bedankt daarvoor.

Rachel
21.01.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #21362

Ik ben zeer tevreden over mijn JRS eco-wifi D2. Als de router niet in gebruik is, wordt de wifi automatisch uitgeschakeld. Als de wifi op een apparaat weer wordt aangezet, schakelt de router weer in. Precies zoals het zou moeten. En als de wifi aanstaat, is deze ook nog veel minder sterk dan die van een normale router. Ondanks deze stralingsreductie, heb ik zelfs in de laagste stand nog beter bereik dan met mijn oude router, zonder enkele vertraging. Naast deze voordelen kan de router ook een 4G dongle en Entware scripts ondersteunen. Geweldig!

Wiebe
21.01.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18406

Echt een goed product, sterk signaal als de wifi actief is.
Mijn oude router stond op het punt om het te begeven en ik was op zoek naar iets goeds en met minder straling omdat we een 2 jaar oude peuter hebben en de tweede is op komst. Dus ik installeerde de nieuwe router in de kelder, zo ver mogelijk van de slaapkamer van mijn zoon vandaan, en nog steeds als ik de WiFi op mijn telefoon aanzet heb ik 5 streepjes, terwijl er toch een aantal betonnen muren tussen mij en de router zitten.
De JRS Eco 100 D2 helpt ons om de straling zo laag mogelijk te houden in een wereld vol met straling.
Bedankt voor dit geweldige product.

Attila Salanki
05.01.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18783

Mijn ervaring met de JRS Eco 100 is goed. Ik zocht naar een manier om de straling die van een gewone wifi router afkomt te verminderen. Deze router laat mijn lichaam en geest tot rust komen. Jan-Rutger Schrader is erg behulpzaam geweest. Ik zou dit fantastische en gezondere product aan iedereen willen aanraden, voor in huis of op het kantoor. Bedankt JRS!

Marianne Hettinger
05.01.2020
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18408

Ik kocht deze router om verschillende redenen, en tot nu toe ben ik er erg blij mee. Ten eerste wilde ik de blootstelling aan WiFi verminderen voor mij en mijn familie (vrouw en twee kinderen). Maar ook wilde ik een router waarmee ik een VPN kon gebruiken voor alle apparaten in mijn huis.

Mijn favoriete punten van de router:
1) Het belangrijkste is dat hij de wifi-straling op meerdere manieren kan verminderen: 1) je kunt een schuifje instellen om het vermogen dat wordt uitgestraald te verlagen, 2) als er geen apparaten om gegevens vragen, schakelt de WiFi uit (tijdelijk) 3) er is een knop om de WiFi uit te schakelen (Geweldig! Het houdt de bekabelde verbindingen actief) 4) en hij vermindert de WiFi-blootstelling door het verlagen van het aantal keren per seconde dat het apparaat uitzendt.
2) Eenvoudige scheduler-functie om de WiFi automatisch in/uit te schakelen op welk uur dan ook van de dag/week.
3) Ik kan gebruik maken van een VPN-service voor het verbeteren van de privacy bij het internetten (voor alle apparaten die verbonden zijn met de router).
4) Er is een schakelaar om de LEDs uit te schakelen (ik heb moeite met slapen en het uitschakelen van blauw licht ’s nachts helpt me echt).

Ik zou de router aan iedereen aanraden die zijn of haar WiFi-blootstelling wil verminderen voor een betere slaap en een betere gezondheid. Het was eenvoudig te installeren en te configureren. Ik heb de router ongeveer een week geleden geïnstalleerd, en zal in de toekomst een update schrijven vanuit nieuwe ervaringen.

Maar tot nu toe ben ik heel tevreden met de router!

David Keogh (verified owner)
20.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18407

De beste klantenservice, snel een antwoord en een geweldig product! Je kunt met vertrouwen kopen bij JRS Eco. Nogmaals bedankt!!!

Debra Jill Fluxman
20.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18410

Het was mijn droom 3 jaar geleden, dat een aantal knappe koppen een stille router als deze ECO100 zouden uitvinden. En hier is hij dan. Nul emissie als hij niet in gebruik is. Instelbaar zendvermogen en de baken-signalering sterk verlaagd. Ik heb hem zo laag mogelijk ingesteld, op slechts 4 mW en bakeninterval 2000 ms (2 sec. tussen elk bakensignaal). Hiermee werkt het perfect in mijn kleine appartement en met mijn EHS. Ik heb er 3 gekocht, één voor mezelf en de andere twee voor mijn familie. Bedankt, knappe koppen, ik ben onder de indruk!!!

Birger Skog
19.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18409

Ik heb de router nu 4 maanden en ben erg blij met de prestaties. Het downloaden en installeren van de software was goed te doen en ik heb de timerfunctie gebruikt om zeker te zijn van minder EMV ’s nachts. Met behulp van de handleiding heb ik het zendvermogen nog verder verlaagd omdat ik jonge kinderen in huis heb, en ik wil er zeker van zijn dat ze zich zo goed en zo natuurlijk mogelijk ontwikkelen.

David W. (verified owner)
19.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #19111

Ik ben erg tevreden over mijn JRS Eco-Wifi. Het stralingsniveau in ons huis is flink verminderd, zoals bevestigd door een woonbioloog. Ook is het prettig dat de router automatisch uitschakelt wanneer er geen apparaten verbonden zijn, zodat dit niet handmatig hoeft.
Ik raad dit bedrijf zeker aan, vanwege de uitstekende productkwaliteit en de goede klantenservice die mijn problemen snel kon verhelpen. Zeker aan te raden!

Mirjam Tan
18.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #19113

Het bereik van de JRS Asus 1900 is geweldig, nog beter dan mijn Netgear Nighthawk kabel modem, en dat terwijl de piekwaarden veel lager zijn! Bij een test (zonder Faraday kooi), had ik nog steeds 25 mbps bereik buiten mijn huis en op straat (ruim genoeg voor video streaming). Toen ik een Faraday kooi over de router zette had ik nog steeds 40 tot 90+ mbps bereik in het grootste gedeelte van mijn huis van 175m2 met een verdieping. Echter, mijn TriField RF test toonde piekwaardes van maar 0.093 mW/m2, zonder de 5GHz aan, geweldig dus! Ter vergelijking, mijn Netgear had waardes van 10+ mW/m2 en soms zelfs hogere dan meetbaar voor mijn TriField. Vanaf dat moment heb ik de WiFi van mijn Netgear uitgezet, en hem enkel gebruikt voor internetkabels naar de JRS Asus 1900 en andere apparaten, zoals de TV. Ik hoop dat deze review behulpzaam was, en ik stuur maar al wat graag een paar foto’s van mijn testopstelling en resulaten!

Dustin S.
17.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #19112

Dit is een complete router die je alle opties geeft die nodig zijn om de blootstelling aan straling te verminderen, terwijl je toch kunt genieten van wifi op een gemakkelijke en geautomatiseerde manier. Mijn zoon speelt soms computerspellen op zijn laptop en kijkt ook YouTube, dus we hadden wel een snelle verbinding nodig. Misschien is deze router een tikkeltje duur, maar vergeleken met het alternatief, namelijk je hele huis laten bekabelen, is het toch veel goedkoper.
De router kwam na 10 dagen aan in Oregon vanuit Nederland. In essentie betaal je voor een software upgrade (firmware) die je in staat stelt om de signaalsterkte aan te passen en een vaste aan- en uitschakeltijd in the stellen. Verder is er natuurlijk de Auto on/off functie. Misschien is de installatie eerst wat ingewikkeld, maar als je de handleiding volgt, komt het goed.
Het grootste deel van de dag is er nul wifi in mijn huis, dankzij deze router. Ik wou dat ik hem al jaren geleden had gekocht!

Victor, Eugene, Oregon
17.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20120

De JRS Eco Wireless router is een must have voor ieder huishouden of kantoor. Ik ben erg blij dat ik deze vernuftige router van JRS Eco met verlaagde straling gevonden heb! Al lezend over de gezondheidsrisico’s van 5G, kwam ik informatie tegen over de straling van draadloze modems en wifi-routers, die gewoon door de hele buurt verspreid staan. De blootstelling aan elektromagnetische straling is niet gezond en bovendien zijn de meeste mensen niet bedacht op de zich ophopende, schadelijke effecten van constante blootstelling. Tegenwoordig zie ik meer en meer mensen met dementie, Alzheimer en verscheidene soorten kanker, die ik 50 of 60 jaar geleden nog nooit had zien voorkomen. Toen ik nog klein was, kende ik niemand die ook maar één van de mentale problemen had van deze tijd, die vandaag de dag haast normaal zijn geworden. Onze lichamen werken met lichtgevoelige elektro-chemische signalen die volgens mij worden verstoord door de grote hoeveelheid microgolven om ons heen. Hoe dan ook, nadat ik wijzer was geworden over de hoeveelheid straling afkomstig van draadloze systemen in huis, was ik zo gelukkig om de JRS Eco router te vinden, en hij werkt inderdaad net zo goed als gezegd wordt.
Ik investeer nu in een meter om de stralingswaarden ook werkelijk te kunnen aantonen en mijn familie nog beter te beschermen. Ik vertel aan iedereen dat ik in aanraking ben gekomen met de gevaren van elektromagnetische straling, maar gelukkig ook met deze router. Ik vraag ze: “Hoeveel schade aan je lichaam en slechte gezondheid tolereer jij?” WiFi heeft veel gemak en mobiliteit met zich meegebracht, maar dat heeft zo zijn prijs. Alsmaar kom ik weer tot de conclusie dat de meeste dingen die gemak met zich meebrengen, ook schadelijk zijn. Neem nou schoonmaakmiddelen en tuinproducten die alles veel “makkelijker” maken. Als je op de ingrediëntenlijst kijkt, kom je al gauw een allegaartje ongezonde stoffen tegen. Niets haalt het bij gewoon hard werken, maar we proberen dit nou eenmaal altijd te vermijden om meer vrije tijd te kunnen opeisen. Ik ben een groot voorstander van de JRS Eco router en ik raad hem aan iedereen aan die op zoek is naar een manier om de blootstelling aan straling te beperken. Ik bedank dr. Jan-Rutger Schrader voor het creëren van deze router en voor het feit dat hij helemaal werkt als beschreven. Ik kan hem niet genoeg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit product aan de mensen!
Oneindig veel dank.

Jay K. Owen
13.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #19114

Geweldig! Meer heb ik niet te zeggen. Dit soort technologie zou vaker toegepast moeten worden! De timer aan- en uitfunctie is erg handig. Maar nog veel fijner is, dat als er geen devices meer verbonden zijn met de router, hij automatisch uitschakelt. Het bestellen ging vlug en gemakkelijk. Ik had één vraag, en deze werd snel beantwoord. De JRS firmware installeren was helemaal niet moeilijk, en als je hulp nodig hebt bij het installeren van de router zelf, dan kan Asus je altijd helpen.

Christopher
13.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20121

Mijn complimenten voor het ontwikkelen van een veiligere en gezondere wifi-router. Ik ben altijd al bang geweest voor de schadelijke effecten van wifi, en was constant bezig de wifi aan en uit te zetten voor en na gebruik, om blootstelling te minimaliseren. Nu kan ik weer wat ontspannen, dankzij uw firmware, en hoef ik me niet steeds zorgen te maken over wifi gerelateerde gezondheidsproblemen. Heel erg bedankt.

Michele
05.12.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #17123

Het is een mooie router. Als ik op mijn telefoon de wifi aanzet en de JRS Eco wifi router automatisch aangaat, dan ben ik meest trots op jullie. Echt super mooi

Dik Willemsen
19.11.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20123

Ik gebruik de JRS Eco 100 D2 wifi router met antennes en een Faraday kooi, en de stralingswaarden zijn werkelijk drastisch verminderd (TriField RF 0.093 piek& 0.007 mW/m2), zelfs op slechts 1m afstand. Het is een pak van mijn hart dat mijn kinderen nu aan een aanzienlijk kleinere hoeveelheid straling worden blootgesteld. Bedankt voor alles wat u voor me gedaan heeft!

Dustin
19.11.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20122

Als woonbioloog die probeert gezondere oplossingen voor haar eigen huis en dat van haar klanten te vinden, is dit een goede oplossing. Alles werkt precies zoals omschreven. Het installeren van de router was niet moeilijker dan normaal, en de instructies voor het afstellen van de wifi waren glashelder. Ik raad JRS ten zeerste aan aan klanten en collega’s.

Stephen Collette
19.11.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20124

1. Hoe is uw ervaring met de JRS Eco 100 router?
De instructies voor het installeren van de software waren vrij beknopt en de beschrijvingen soms vaag. Gelukkig was het installeren van de router gemakkelijker dan het leek na het lezen van de Asus instructies. Er wordt een e-mail naar je gestuurd om je aan enkele essentiële punten van de installatie te herinneren als een soort check-list. Vergeet niet dat dit product een combi is van enerzijds Asus’ hardware en anderzijds JRS Eco’s software, waardoor de hele procedure een beetje onhandig aan kan voelen, maar het installeren van de EMV verlagende software was hoe dan ook vrij eenvoudig.
→ JRS: Inmiddels is de gebruiksaanwijzing uitgebreid en zijn er schermafbeeldingen toegevoegd van de Setup Wizard.

2. Wat was uw motivatie om het product te kopen?
Naarmate ik ouder ben geworden, begon ik steeds meer te letten op hoe ik in mijn energie zat. Alles wat een negatieve invloed op mijn staat van welzijn heeft, is erg belangrijk voor mij. Dus toen ik me realiseerde dat mijn leefomgeving misschien toch niet zo optimaal was als ik dacht, kocht ik een EMV meter om de stralingswaarden van mijn mobiele telefoon, magnetron en wifi te meten. De resultaten waren zeker alarmerend, vergeleken met uit onderzoek veilig gebleken niveaus. Daarom besloot ik alle stralingsbronnen waar ik controle over had te minimaliseren, wat me naar JRS leidde.

3. Wie zou je de het product aanraden?
Iedereen die wifi gebruikt zou moeten weten aan hoeveel elektromagnetische straling hij blootgesteld wordt. Gezond eten en sporten zal niet genoeg zijn om de schadelijke effecten van hoge blootstelling aan EMV tijdens werk of slapen te neutraliseren. Daarom zou iedereen hiervan op de hoogte moeten worden gesteld.

Brian Goldstein
11.11.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #16471

Persoonlijk heb ik geen merkbare last van straling. Maar een lezing van een woonbioloog raakte mij. Mijn gezonde verstand zei me dat de straling die ons omringt, uiteindelijk niet echt goed voor ons kan zijn. Tijdens die lezing kwam deze router kort ter sprake. Vanuit nieuwsgierigheid heb ik hem aangeschaft. Vervolgens heb ik een radietesist (wichelroedeloper) uitgenodigd. Hij constateerde bij zijn bezoek duidelijk minder straling dan bij andere routers. Vervolgens heeft hij alle andere apparatuur geneutraliseerd. Verder doet de router precies datgene wat ie moet doen

Herman Everard
27.10.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20125

Ik ben deze router tegengekomen in een video van Dr. Mercola, waarin hij uitlegde dat de beste manier om blootstelling aan EMV te minimaliseren is om de straling in je huis, kantoor en verdere leefomgeving te verminderen. De router was erg eenvoudig te installeren en werd snel geleverd. Omdat ik een echte skepticus ben, kocht ik ook een Cornet ED 88T-Plus, zodat ik kon testen hoe goed de router werkte. Als eerste mat ik de straling die mijn oude niet-JRS router uitzond. Vervolgens die van JRS Eco, en ja hoor, de stralingsvermindering was exact 90%! Je kunt het verschil horen in de tikjes van de meter. De normale router klinkt als een machinegeweer, terwijl de JRS Eco-Wifi enkel een regelmatige tik laat horen, en wel een maal per seconde. Mijn vrouw en ik vinden de Eco-Mode ook erg handig, waarin de router in het geheel geen straling meer uitzendt. ‘s Nachts verbreken we gewoon de verbinding van onze devices met de JRS Eco-Wifi en zetten we ze op de vliegtuigmodus Dit heeft hetzelfde effect als het uitzetten van de wifi. Bij het opstaan hoeven we alleen maar de wifi weer aan te zetten op onze telefoons om de router te activeren. Het werkt verrassend goed! De klantenservice laat ook niets te wensen over. Ik had enkele vragen over de router en Jan gaf me direct antwoorden die “de spijker op de kop sloegen”. Goede service, goede missie, en een geweldig product!

Jon
22.10.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #20126

Deze nieuwe wifi-router is zo’n geweldige uitvinding, dat ik niet begrijp waarom niet alle routers zo worden gemaakt. Het is zo logisch en lijkt naar behoren te werken. Ik kan nauwelijks geloven hoe briljant het is! Ik voel me stukken fijner met dit product in mijn bed&breakfast, en ik denk dat het mijn gasten een nog ontspannener vakantie zal bezorgen (hoewel ze er geen idee van zullen hebben dat dat hierdoor komt).
Genoeg complimentjes, en heel erg bedankt voor het bedenken van dit unieke product en voor al uw hulp bij de installatie. Het is als een droom die werkelijkheid wordt!
Om eerlijk te zijn, denk ik dat dit een geniaal product is dat wereldwijd gebruikt zou moeten worden. Het punt is alleen dat mensen niet het flauwste idee hebben van de effecten van straling op hun gezondheid en op hun nog veel grotere leefomgeving, simpelweg omdat het onzichtbaar is en hun regering hun vertelt dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de schadelijke effecten van straling, wat onzin is. Gevoelig zijn voor elektromagnetische velden kan soms juist een zegen zijn, omdat je je er dan bewust van bent, en je blootstelling aan straling kunt minimaliseren, wat ik ook probeer te doen. Maar helaas wordt dat alsmaar lastiger…

Ms. Watkins, West Midlands UK
14.10.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #15972

Onze Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus presteert zoals beloofd. Ik
vind hem eenvoudig in het gebruik en ben onder de indruk van het
automatisch in- en uitschakelen. Het geeft me een goed gevoel dat de
router gemaakt is voor klanten die hun gezondheid en welzijn belangrijk
vinden. Goed gedaan, dr.ir. Schrader. De HF35C RF meter staat op mijn
verlanglijstje om binnenkort te kopen!

Scott van Dusen
10.10.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #15624

Met de inmiddels beschikbare update is mijn “oude” versie van de JRS eco 100 Wifi D2 nu soft- en hardwarematig gelijk aan de nieuwe. Ik vind de stand-by voorziening indien de wi-fi niet in gebruik is van grote toegevoegde waarde, mede omdat het opnieuw inschakelen van het signaal onmiddelijk gaat. Een andere voorziening waar ik inmiddels al dankbaar gebruik van gemaakt heb, is de mogelijkheid om het uitschakelen van de wi-fi binnen een zelf gekozen termijn te laten plaatsvinden i.p.v. de standaard ingestelde 120 seconden. Tot slot: de standaard “Asus-looks” van de interface en het overzichtelijke van de menu-onderdelen zijn eveneens een grote verbetering op het vorige model. Kortom: Topprestatie JRS-eco!

Lucas Vermaat
01.10.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #15162

Ik heb de nieuwe ECO 100 wifi-router getest en ik ben erg blij met wat jullie hebben weten te maken! De Full ECO-modus werkt precies zoals ik had gehoopt. De router gaat in de slaapstand als hij niet wordt gebruikt en start onmiddellijk weer op wanneer de wifi wordt geactiveerd op een van mijn apparaten 🙂

100% stralingsvrij in de Full ECO-modus, een zegen voor EHS-ers. Gefeliciteerd, goed werk!

Odd Magne Magne Hjortland
EMF consult AS, Noorwegen

Odd Magne Magne Hjortland Noorwegen EMF consult AS
18.09.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #14479

Deze router maakt alle verwachtingen meer dan waar!
Als wifi-gevoelige was ik toch een beetje sceptisch of JRS de beloftes wel kon nakomen, maar ik werd absoluut niet teleurgesteld. Ik voel dat er veel minder straling vrijkomt als de router aanstaat en het automatisch in en uitschakelen bij een gekoppeld apparaat is echt fantastisch. Voorbij de tijd dat kinderen kwamen zeuren of ik de router toch weer even aan wilde zetten voor ze. En ook met meerdere personen tegelijk halen we super snelheden met deze aangepaste ASUS. Ik ben dan ook erg blij met de aankoop en kan de router van harte aanbevelen voor mensen met wifi gevoeligheid en die net als ik niet ontkomen aan het hebben van enige online “leven”.

norbert ter Punt
27.08.2019
'Full Eco JRS Eco 100 Wifi D2 op Asus' Reviews

WooCommerce Review #19939

Ik heb de eco router gekocht omdat ik gek werd van iets en dat iets linkte ik met elektromagnetische straling . 1500 meter staat een umts antenne recht in ons huis te stralen alleen die kan ik niet uitzetten. mijn tinitus (een piep geluid in verschillende hoogtes ) is sinds 4G 10/20 keer sterker geworden . en sinds een paar maanden hebben wij een wifi nieuwe router van Ziggo . en ook sinds die tijd is er een onrust een druk maar ik wist niet wat maar ik dacht dat het aan de EM straling lag en ben gaan zoeken naar een oplossing . daar kwam de JRS eco router in voor en meteen besteld. vrijdags gekregen en ik zou het zondag instellen. dus Ziggo gebeld en liet hen de router uitzetten . maar voordat ik tot handelen daarna kon komen werd ik erg beroerd en ziek (griep ) dus de wifi stond 10 dagen uit en dat was een verademing zo heerlijk geen onbekende iets die op mij drukte. ik hoorde meteen ook minder maar vond en vind ik niet erg , de druk was weg.
toen ik later de router instelde kwam de wifi druk niet terug en ik heb ingesteld dat de wifi het niet doet tussen 10 uur s,avonds en 6 uur s,ochtends plus nog een punt er zit een uit knop op .
een geweldig apparaat iedereen die last heeft van een niet bekende onrust/druk zou eens de wifi uit kunnen zetten om te zien of het daaraan ligt zo ja dan is de JRS eco router een oplossing.

Hilbert Gorte
04.03.2020
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18784

Waarschijnlijk is dit de enige router met verlaagde stralingswaarden.
Ik ben best gevoelig en merk het als er een sterk signaal in de buurt is, meestal in de vorm van lichte hoofdpijn. Vanaf het moment dat ik mijn oude router heb omgewisseld voor de JRS Eco, merkte ik gelijk een verschil, alsof de frequentie flink was verlaagd. Verder ben ik van de hoofdpijn symptomen af. De klantenservice was erg goed; al mijn vragen werden snel beantwoord op een vriendelijke en gedetailleerde wijze. Ik zou dit product aanraden aan iedereen die zijn stralingsbelasting en de hierdoor veroorzaakte schadelijke effecten wil verminderen zonder draadloos internetten te moeten opgeven. De router werkt nog beter wanneer je hem verbind met een internetaansluiting over een kabel, die gekoppeld is aan je computer.

Health Matters
11.01.2020
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #18785

Wij hebben de JRS Eco-Wifi nu voor ongeveer een maand, en zelfs met onze oude BT extender (om de Wifi door de dikke granieten muren van ons Schotlandse huis te krijgen), werkt hij uitstekend. Vergeleken met de BT (Britse Telecom) router is het signaal ietwat zwakker, maar het is ruim sterk genoeg voor mij om mijn werk te doen in het kantoor.
Als je overweegt een JRS Eco-Wifi aan te schaffen, hoef je echter niet bang te zijn dat het signaal te zwak is, want dit is nauwkeurig afstelbaar.
En wat gezondheid betreft, is mijn hoofdpijn bijna geheel verdwenen, wat absoluut een wonder is! Het enige waar ik nog op hoop, is dat mijn vermoeidheid ook weg zal gaan, die had ik namelijk ook al voordat ik de JRS Eco-Wifi besloot te kopen. Dus die uitputting moet iets fysieks of wellicht iets psychologisch zijn, in plaats van dat het werd veroorzaakt door mijn oude BT router. De beproeving gaat door…

Wendy Webster
05.01.2020
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #16499

Briljante router. Snelle levering. Gemakkelijk op te zetten. Werkt met
minder EMV-blootstelling en is eenvoudig aan te passen aan de
individuele behoefte.

Kenneth uit Kopenhagen
28.10.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #12863

Uitstekend product. Het product werkt uitstekend en heeft een prima bereik. Bovendien geeft de router veel minder straling. Meer mensen zouden dit product moeten kopen, om de straling om ons heen te verminderen. Ik ben blij met mijn aankoop.

Josh Tarini
01.07.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #12562

Dit is een geweldig product. Het werkt echt zoals beschreven. Absoluut
het geld waard, en de tijd die benodigd is om het in te stellen, voor je
gezondheid. Stralingsschade is reëel en we zouden allemaal beter
geïnformeerd moeten worden, om de beste keuzes voor onszelf en ons gezin
te kunnen maken. Deze router is één van de noodzakelijke veranderingen
om je gezondheid te verbeteren.

Jenn Tischer
11.06.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #12337

Niet altijd goede wifi. Vaak wel .. je kunt de wifi sterkte instellen

Peter
21.05.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #12281

Heb niet veel verstand van routers e.d. Heb deze aangeschaft omdat de kans dat ik gevoelig ben voor straling heel hoog is en ik het zekere voor het onzekere wilde nemen. Heb de router thuis per post ontvangen, maar kon hem zelf niet aansluiten (oudere digibeet). Jan Rutger heeft me heel goed geholpen hem te installeren zowel de router als iets dat met mijn laptop te maken had.
Hele goede service!
En ik voel me inderdaad rustiger.

mildred
18.05.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #12207

We gebruiken de router als toegangspunt en hebben hem midden op zolder geïnstalleerd. Hierdoor kan de wifi-zender op de werkplek (die al bekabeld is) uitgeschakeld blijven.
Wij gebruiken de router met een zendvermogen van 50% in een groot vrijstaand huis. Dat is genoeg voor ons. De automatische uitschakeling wanneer deze niet in gebruik is lijkt ook te werken.
Al met al een zeer aan te bevelen apparaat als je weinig straling in je omgeving wilt, maar niet helemaal zonder wifi kunt.

Martin Rehermann
14.05.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #11873

Goede service en nazorg. Router werkt prima, straling beduidend minder geworden. Positief dus.

Wies van Leeuwen
23.04.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #11553

Zeer tevreden met onze wifi van uw bedrijf. Ingesteld op de laagste stand in onze garage en het werkt goed door ons hele huis.

Tricia Rencher
22.03.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #11392

Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik heb de JRS eco-wifi aangeschaft om de elektromagnetische straling in mijn flat te verminderen omdat ik veel online ben. Het apparaat werkt zeer goed en het stralingsniveau is echt laag (gemeten met RF-meter AM-10).
De installatie was niet ingewikkeld en ging snel. Het menu van de router biedt uitgebreide mogelijkheden voor verschillende instellingen. Ik vind vooral de tijdmanager en de mogelijkheid om het stralingsniveau te regelen prettig.
Gezien de vele geavanceerde opties is de handleiding vrij eenvoudig en behandelt alleen de basisinstellingen. Ik zou graag de volledige handleiding hebben.

Antwoord van JRS: De Eco-wifi firmware is gebaseerd op de open-source Tomato firmware. Hiervan is de complete handleiding hier te vinden.

David Stastny
07.03.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #11378

Heel tevreden over het gebruik en in gebruik nemen van de JRS Eco-Wifi. Reden was vooral sterker wordende verontrustende berichten over de schadelijke invloed van straling. Geen overgevoeligheid, dus ook niet direct merkbaar, en heb geen meetapparatuur om het meetbaar te maken, maar heb veel vertrouwen in het apparaat en wat ik er over gehoord en gelezen heb. Ik zou het dan ook iedereen aanraden! Op naar meer bewustwording rondom 4G/5G, straling en telefoongebruik op bijvoorbeeld (en met name) scholen, etc.

Bram de Volder
06.03.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #11321

Een prima router met veel instelmogelijkheden en gelukkig een stuk ‘slimmer’ dan de meeste routers, die veel te veel onwenselijke straling geven!

Anoniem
02.03.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10521

Router doet het goed. Met een stralingsmeter hebben we kunnen meten dat er inderdaad maar 1 signaal per seconde wordt uitgezonden, ook tijdens gebruik van wifi.

Rob
11.01.2019
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10690

Ik woon in de VS. De router is geweldig, ik heb een RF-stralingsmeter en deze meet minder straling. De regeling van het zendvermogen om van 10mW bij een gewone router naar slechts 1mW te gaan is geweldig. Elke vraag of probleem die ik had werd professioneel aangepakt en snel opgelost. Ik vind dit een geweldige router en een geweldig bedrijf. Op beide plaatsen waar ik hem moest installeren voelde ik me meteen beter toen ik de router had vervangen.
Je moet wel goed kijken of je provider al zijn wifi frequenties heeft uitgeschakeld. Bij Verizon op Myfiosgateway online stond dat zowel mijn 2.45GHz als de 5GHz signalen zouden zijn uitgeschakeld. Maar mijn Acoustimeter (meet RF-straling) liet zien dat het Verizon modem nog steeds wifi uitzondt. De helpdesk van mijn provider gaf aan dat dit onmogelijk was. Ik haalde de stekker uit het stopcontact en zag hoe mijn meter naar beneden ging. Stak de stekker weer in het stopcontact en zag de meter weer oplopen. Het blijkt dat deze bedrijven nog een signaal afgeven dat ze je niet vertellen: er wordt gratis wifi (publiek netwerk/ wifispots) naar de straat uitgezonden. Je moet met een senior supervisor van de klantenservice praten die weet hoe je dat moet uitschakelen. Onwezenlijk. Zodra dat gedaan is, is de JRS eco-router de enige wifi (als je de knop aanzet) en je lichaam en geest zullen zich comfortabeler voelen. Het is zeer tastbaar en voelbaar voor mij. Ik voel de verschillen. Het is nog steeds wifi natuurlijk, maar een betere draadloze hygiëne. Dank voor dit bedrijf!

Lisa Swarbrick USA
23.10.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8665

1. Aanleiding: ik heb het idee dat als ik heel de dag via de wifi werk met mijn laptop ik helemaal opgebrand ben s avonds. Daarom ben ik overgestapt op een netwerkkabel zoveel als mogelijk. Dit deed me verder nadenken over de wifi die continu thuis staat te stralen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een router die minder straalt en die s nachts uit te zetten is. (mijn dochter van 10 slaapt 50 cm boven de router (1 verdieping hoger)
2. Hoe was je ervaring met de JRS Eco-Wifi uiteindelijk? Makkelijk te installeren: korte meer voldoende info bevattende handleiding. Het enige nadeel vind ik als je de router als switch instelt werkt de tijdklok in de switch niet. Ik heb van Jan-Rutger een work around gekregen om de tijd in te stellen. Dit werkt goed. Het nadeel is als de stroom eraf gaat dat je de tijd opnieuw moet instellen.
3. mijn ervaring met de service is erg goed. Via de mail ben ik tot 2 x geholpen met een aantal instellingen goed te zetten.
4. Aan wie zou je de JRS Eco-Wifi aanbevelen? Iedereen die gevoelig is voor wifi (bewust of onbewust = iedereen dus)
Hoeveel sterren zou je geven voor de JRS Eco-wifi? (Op een schaal van 1 slecht tot 5 goed) 4
Hoeveel sterren zou je geven voor de service? (Op een schaal van 1 slecht tot 5 goed) 5

Rolf
02.10.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10691

Ik waardeer deze router erg omdat ik hem op de laagste stand kan zetten en toch nog steeds snel internet in mijn hele huis kan krijgen. Ik gebruik bekabeld internet en als ik draadloos nodig heb, kan ik het aanzetten met een druk op de knop op de router. Een geruststellend idee om te weten dat de elektromagnetische velden erg laag zijn. Een vriendin met een stralingmeter heeft het gemeten in het hele huis.

Sohlea Rico
30.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10692

Uitstekend product ! Geheel tevreden !
Mijn vrouw en ik kregen een baby, dus we wilden het goed regelen en zo gezond mogelijk.
De Jrs eco wifi was een belangrijk instrument van deze “down to earth” manier van leven.
Hartelijk dank voor uw geniale ” organische wifi”. 😉

David
25.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8578

Prima apparaat, snelle levering en goede aftersales. Bijna toe aan een vervanger, zo lang heb ik de router al weer. Bij mij staat Ziggo wifi uit, wifi via eco-wifi!

Jerry
24.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10694

Deze router heeft een meetbaar lager RF-signaal dan onze oude router, dus we zijn er erg blij mee.

Joachim K.
18.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8374

Ik heb al een tijdje terug jullie Eco Wifi router gekocht. Omdat ik me nogal bezig houd met stralingsbelasting heb ik ook meetapparatuur en kon ik uitstekend het verschil meten. Ik heb bij veel kennissen met die apparatuur laten zien wat het probleem is in onze huishoudens. Maar ook dat er oplossingen zijn, zoals jullie Eco wifi apparatuur. In feite zou iedere router met een dergelijke ECO stand moeten worden uitgerust. Maar bij de KPN hebben ze ook een ECO stand, maar die is niet te vergelijken met jullie oplossing. Als ik nog een tip mag geven dan zou het eigenlijk zo moeten geregeld worden dat de Wifi altijd uit staat en alleen aan gaat als er gebruik wordt gemaakt. Maar de huidige oplossing is ook al de beste die er beschikbaar is. Maar zal pas aangeschaft gaan worden als iedereen een stralingsmeter zou hebben. Want zien en horen doet geloven. Misschien nog een tip.

Martin Dicke
11.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8371

Ik ben erg blij met de eco wifi. Ik heb altijd goed bereik. Ik heb de eco wifi aangeschaft omdat ik minder straling in mijn huis wil hebben. Ik zet de eco wifi alleen aan als ik wifi nodig heb. Doorgaans staat hij uit. Ik kan de eco wifi aan iedereen aanbevelen, omdat blijkt dat die hoge straling van andere routers helemaal niet nodig is.

Sietzke Schokker
10.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8370

Uitstekend product, doet wat hij moet doen, betrouwbaar en degelijk.
Dat hij daarnaast ook energiezuiniger en gezonder is, was de reden dat ik hem kocht, en dat voelt nog steeds heel goed. Ik zou hem zo opnieuw kopen.

Maarten, Maarn
10.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8365

Ik ben er blij mee! Op naar stralingarm Nederland!!

Guus Bok
10.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10693

Met deze eco-router was ik in staat om het zendvermogen op het minimum in te stellen zodat het wifi-signaal slechts net de uithoeken van het huis bereikte. Ik heb het ook geprogrammeerd om ’s nachts uit te schakelen en ’s morgens weer aan te gaan.
We zijn veel gelukkiger te weten dat de blootstelling van ons gezin aan WiFi straling geminimaliseerd is.
De volgende stap zou zijn om helemaal geen WiFi in huis te hebben….. misschien ooit in de toekomst….?

Robert
10.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10696

Uitstekende router! Ik heb deze router gekocht omdat we in een appartement wonen, en ik wilde niet dat mijn 2 jaar oude dochter voortdurend werd blootgesteld aan wifi. We zetten hem de hele nacht uit, en ik heb het zendvermogen verlaagd zodat het nauwelijks de slaapkamers bereikt als het aan staat. Een echte aanrader!

Sarah Gross
09.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10695

Geweldige router, geweldig signaal, net als de gewone. Ik hou ervan dat ik de wifi kan uitschakelen met een knop en de sterkte van het zendsignaal kan regelen!

Gabriela
09.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10697

Ik ben gevoelig voor wifi. Mijn partner niet. Ik heb de JRS Eco Wifi gekocht als oplossing voor onze woonsituatie en behoeften. We hebben de router getest met de wifi aan en uit. Als de wifi aan staat, toont mijn RF-meter een lage waarde, maar overal in ons 2 verdiepingen tellende huis is de wifi toegankelijk en snel, voldoende om live te streamen en alles te doen wat we nodig hebben. Een knop op de achterkant maakt het mogelijk om de wifi aan en uit te zetten, en een indicatielampje geeft de status aan. Ook een online menu laat toe om de wifi-functie aan en uit te programmeren wanneer u het wenst. Ik heb het single band model gekocht met alleen 2.4 GHz. Het dubbelbandmodel heeft meer programmafuncties die sommige mensen misschien wel zouden willen.
Omdat de meeste van onze elektronica bekabeld is met CAT 5 kabels, wordt de wifi alleen gebruikt wanneer dat nodig is. En als het nodig is, doet de ‘low’ power wifi alles. Ik ben dankbaar dat ik dit product heb! Ik heb het gekoppeld aan een Arris-modem met een telefoonconnector die ontworpen is om met Xfinity te werken, en ik ben perfect tevreden met de functionaliteit.

Lars Skogen
08.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6988

Super goede service.

Jolanda van Beek
30.11.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6987

We wilden ons stralingsarme netwerk uitbreiden en kwamen via Google terecht bij JRS. Hij maakte ons enthousiast voor een stralingsvrije router.
Uitgebreid advies gekregen. Thuis werd naar alle tevredenheid de Eco-wifi geïnstalleerd. Later deskundig geholpen bij controle Eco-wifi netwerk en werden we gewezen op de mogelijkheid ook de iPad rechtstreeks hierop aan te sluiten. Dus nu helemaal geen straling meer via de iPad.
Resultaten zijn niet direct door ons te meten. Wel met de meetapparatuur van JRS en toen kwamen we erachter dat de naderhand geïnstalleerde router voor de draadloze videoverbinding door zijn straling het effect van de Eco-wifi teniet maakte. Dus deze router moeten we op een andere plaats monteren.
Dit bedrijf (JRS Electro Health) wil ik aanbevelen aan hen die thuis de straling van de router willen minimaliseren. Goed service en plezierig contact, beide 5 sterren.

Fam. K. Boeve Nederland
09.11.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6986

1. Hoe is uw ervaring met de JRS Eco-Wifi?
Geweldig, gekocht voor ons eigen huis. Daarna met Jans hulp het draadloos netwerk vervangen op de basisschool van onze kinderen, alles werkt goed!
2. Wat waren de resultaten van het gebruik van de JRS Eco-Wifi?
Thuis gebruiken we meestal geen draadloos en schakelen we de Wi-Fi alleen in via de JRS bij de zeldzame gelegenheid dat we het nodig hebben. Het verrassende verschil is dat onze kinderen veel minder geagiteerd zijn als ze thuiskomen van hun school waar de straling nu verminderd is.
3. Aan wie zou u de JRS Eco-Wifi aanbevelen?
Iedereen
4. Welke twijfels had u voordat u de JRS eco-Wifi bestelde?
Niet echt, ik sprak met Jan en kon merken dat hij een goed man was.

Glynn Hughes UK
22.10.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6992

Bevalt goed, prettig gevoel dat er minder straling is.

Maj
15.03.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5295

Product werkt naar behoren. Aansluiten is makkelijk, wel even goed lezen over het afzeggen van de wifi!

Fabienne
13.03.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5294

Was simpel te installeren. Of er nu minder straling is, kan ik niet vaststellen. Dat is dus kennelijk een kwestie van geloof.
Opmerking JRS: het is te meten met b.v. de Gigaherz HF35C of zie video op deze pagina in de rechter zijbalk.

P. Tau
13.03.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5303

Omdat ik voornamelijk online werk, zit ik dagelijks ongeveer 12 uur in mijn kantoor thuis. Op enkele centimeters naast mij stond een wifi router.
Toen ik Jan-Rutger sprak, heeft hij mij aangeraden om de vaste internetkabel te gebruiken i.p.v. draadloos via de wifi. En ik moet toegeven 48 uur nadat ik de computer had bekabeld, voelde ik een groot verschil.
Ik kon meer gefocust werken en had het gevoel dat ik veel meer energie had.
Mijn tip dus, kies voor de kabel en als er geen andere optie is, kies dan voor de wifi router van JRS Electro Health met veel minder straling!

Cindy Vranken België
24.01.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5297

Montreal Canada – 06.12.2016
Welke twijfels had u voordat u de JRS Eco-Wifi bestelde? Of wat deed u op zoek gaan naar dit soort product?
Over de straling, de gezondheid. Ik heb geen manier om het te verifiëren, om het te meten, dus moet ik u vertrouwen.
Hoe was uw ervaring met de JRS Eco-Wifi?
Nogmaals, ik heb geen manier om te controleren, te verifiëren. Ik heb geen meter. We wilden de straling verminderen. De wifi werkt goed.
Aan wie zou u de JRS Eco-Wifi aanbevelen?
Ik zou het aan iedereen aanraden. Ook buiten, voor scholen, openbare gebouwen, steden.
Iets anders dat u zou willen opmerken? Ik ben leraar en voor het eerst waren er studenten met overgevoeligheid voor straling.
Met hoeveel sterren zou u het product beoordelen op een schaal van 1 tot 5?
Absoluut 5 sterren. Ga door en overtuig meer mensen hiervan. Dat is heel belangrijk.
Type JRS Eco-Wifi 01
Datum aankoop: 6-6-15
Datum van telefonisch interview: 6-12-16

Montreal Canada
06.12.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5296

Welke twijfels had u voordat u de JRS Eco-Wifi bestelde? Wat deed u op zoek gaan naar dit soort producten?
Nou ik heb elektromagnetische overgevoeligheid en ik hou niet van wifi, maar ik heb het nodig, dus ik moest iets vinden dat zou werken. En het zag eruit, dat het 90 procent minder straling zou geven en ik heb mijn meters gebruikt om het te controleren. En ik vind het fijn. Ik ben er blij mee.
Hoe was uw ervaring met de JRS Eco-Wifi? Waar bent u het meest tevreden over?
De lagere emissies van radiostraling.
Wat waren de resultaten van het gebruik van de JRS Eco-Wifi?
Ik vind het prettig dat ik hem handmatig kan uitschakelen, dat ik hem zo kan programmeren dat hij ’s nachts uit gaat en dat hij ’s avonds niet zo veel wifi uitstraalt. Daardoor ben ik blij dat omgeving voor mijn gezin gezonder is.
Zou u de JRS Eco-Wifi aanbevelen?
Ja, dat heb ik al gedaan zelfs. Ik heb het aangeraden in een paar facebook groepen.
Wilt u nog iets opmerken of heeft u nog vragen?
Nee, ik vind het erg fijn en ik ben er trots op dat ik mensen erover kan vertellen als ik de kans krijg.
Hoeveel sterren zou u de JRS Eco-Wifi geven op een schaal van 1 (slecht) tot 5 (goed)?
5
Met hoeveel sterren zou u de service waarderen?
5
Gekocht 4-10-2016
Telefonisch interview 6-12-2016
Type: JRS Eco-Wifi 01

Tobin Risner San Luis United States
06.12.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5299

Besteld – snel bezorgd – problemen met installatie snel en vakkundig (telefonisch) verholpen. Hele positieve indruk achtergelaten.

John Schulpen
30.11.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5300

Wat was voor u de reden om een JRS Eco-wifi aan te schaffen?
Er is meer te doen met straling dan we over t algemeen denken. Denk ook aan wonen onder elektriciteitsmasten, t verbod op wifi in scholen in andere landen.
Ook mobiele telefonie wordt – niet voor niets – aan stralingsgrenzen gebonden. Echter, in elk huis zijn tegenwoordig vele zenders/ontvangers; DECT-telefoons, mobiele telefoons (die zenden niet alleen mobiel telef. verkeer uit maar ook WIFI en bluetooth), televisies, digitale radio’s, modems/routers etc. Al die apparaten van je buren krijg je er in een straal om je huis ook nog eens bij. Waarom veel straling uitzenden als je voor je eigen woning maar een geringe wifi-straling nodig hebt? Ipv op 30 staat de stralingskracht in het JRS Ecowifi modem op 2 bij ons thuis. Bij mijn dochter op de studentenkamer op 1. Plus andere aanpassingen in t modem. Dat betekent niet alleen minder straling in huis, maar ook minder bij de buren. Dat stoort de onderlinge apparatuur ook minder, waardoor de netwerken beter werken.
Hoe bevalt de JRS- Eco-Wifi?
Prima, werkt perfect. Makkelijk installeren. Goede uitleg meegeleverd.
Heeft u de JRS Eco-wifi aangeraden voor familieleden, vrienden of
kennissen?
Nee. Om t in een oud spreekwoord te zeggen: ‘Wat betert kaars of bril als de uil niet zien wil.’
Maar er hangt wel een JRS router bij mijn dochter op de studentenkamer.
Hoeveel sterren zou u geven voor de JRS-Eco-wifi (op een schaal van 1
slecht tot 5 goed)
5
Hoe vond u de service? Hoeveel sterren zou u geven voor de service (op
een schaal van 1 slecht tot 5 goed)
5

Ronald Schalekamp Persbureau Zwolle
06.10.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5298

Prima, prettige wifi, gebruikersvriendelijk

Angelique
04.10.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5301

Ik had al vaker producten gekocht om de straling in huis te neutraliseren. Toch had ik nog vaak last van vermoeidheid en hoofdpijn als ik achter de pc werkte. Dolly raadde me de eco-wifi aan. Heel fijn dat ik die eerst mocht proberen om te kijken of het ook echt werkt voor mij. Vanaf moment 1 dat die aangesloten was, voelde ik dat de energie in huis veel rustiger was. Daarna hebben we ook nog een kabel aangelegd naar de computer en dat bracht nog meer rust. Nu kan ik langer achter de pc werken zonder zo moe te worden en de hoofdpijn is verleden tijd.

Astrid Overijssel
27.09.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #140

Hij doet het echt goed! En het lijkt rustiger in huis….

Elisa
08.06.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #169

Fijn apparaat! Deze router kan veel meer dan waar ik hem nu nog voor gebruik. Het belangrijkste voor mij is dat het zendvermogen erg veel naar beneden kan en het bereik is nog steeds overal in huis goed. Ook gaat hij nu snachts automatisch uit en sochtends weer aan, iets wat de Cisco router van ziggo niet kan. WiFi op de ziggo router staat nu permanent uit. Sommigen vinden het raar, maar ik heb er erg baat bij!
Het zou fijn zijn als mijn buren er ook een zouden aanschaffen.

David
03.06.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #139

prima apparaat. Hier kun je ten minste zelf wat instellingen aan wijzigen. Tip: als je een Eco-router aanschaft, moet je ook om zijn minst een eco-DECT-telefoon aanschaffen. De normale DECT zendt ja ook maximaal vermogen 24 uur per dag uit. Als je wil dat je router niet straalt, kun je ook een ECO-DECT PLUS aanschaffen?

Stephan
30.03.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #175

Prima router ! Ik heb hem op de allerlaagste zendstand gezet en heb zelfs dan nog steeds in het hele huis ontvangst ! Aansluiten was eenvoudig met de Nederlandse handleiding. Geplaatst achter het modem van Ziggo en daar de Wifi uitgezet. Binnen een half uurtje gelukt !

Alvor
26.02.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #138

In alle opzichten in orde.

IJkelenstam
22.02.2016
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #137

Goed werkende wifi router om minder straling in je huis te halen. De Up en Down stream zijn prima en ook het instellen met de bijgeleverde handleiding werkt gemakkelijk. Kortom prima router ter vervanging van je bestaande wifi router.

Erik
24.07.2015
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #152

Prima aflevering keurig op tijd.
uitgebreide Ned. handleiding, voor een prima werkend goed instelbaar modem, we hebben het vemogen nog flink terug gebracht en werkt nog steed prima.

John
28.11.2014
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #5306

De beste service en product. Ik heb een hotel in Amsterdam en al mijn gasten vinden het een super goed product en vragen zich af waarom alleen in Nederland zulke goed producten gemaakt worden . Ik geef het aan iedereen door.

Heemskerk
28.11.2014
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #173

zeer goede kwaliteit

Leguijt
22.11.2014
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10699

Ik maak me grote zorgen over EMV-straling voor iedereen in mijn gezin.
Ik heb de eco WIFI router gekocht, het bereik, de tijd om aan en uit te gaan en de routernaam en het wachtwoord ingesteld en al onze apparaten werken net zoals ze gewend waren.
Een geweldig product!

Holger Eiselt
07.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #10698

Na het ervaren van voortdurende misselijkheid en hoofdpijn ontdekte ik dat de router in mijn slaapkamer, die 24/7 aanstond, er iets te maken had. Ik heb me niet beter gevoeld in in de afgelopen twee jaar, dit product is revolutionair niet eco-routers moet worden verboden!

Sandra
07.09.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #8179

Al enige jaren proberen wij stralingsarm te wonen. Hier hoort uiteraard een geschikte wifi router bij.
We zijn zeer tevreden over de router!
Toen we even geen goede verbinding hadden zijn we prima geholpen door JRS.
Kortom: een prima router van een bedrijf met goede service, een aanrader dus.

Karin Wissink
28.08.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #7702

Doet het prima! Moesten hem wel door onze computerman laten installeren, want ons ging dat boven de pet. Net niet digihandig genoeg.

Anja
28.06.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #7199

Works well. I had a minor problem, but got great support.

Jelle Schottelndreier
01.05.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6991

Hij werkt net zo goed als mijn oude router. Ik vind het geweldig dat ik hem automatisch aan en uit kan laten gaan. Als hij uit gaat, maakt de familie zich klaar voor het bed, zonder ruzies.
Ik heb er twee gekocht, één voor mijn dochter, die ons overtuigde om het te proberen, en één voor onszelf. Ik voel me beter nu ik weet dat er ’s nachts minder straling in huis is. We hebben de slimme meter 100 voet van ons huis af geplaatst en nu zetten we al onze apparaten in de vliegtuigmodus voor het slapen gaan. (Vertaald uit het Engels.)

Crystal
03.02.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6990

Ik was blij om een product te vinden dat onze WiFi-blootstelling kan verminderen met de laagste instelling van 1mW. Met Jan’s snelle technische ondersteuning kon ik snel aan de slag… Nu ben ik bezig om onze volwassen kinderen en hun gezinnen hetzelfde te laten doen. 5 sterren voor dit product! De beste wensen uit Florida…

Andrea
18.01.2018
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #6989

Ik zou voortaan alleen nog zo’n soort router kopen. Je kunt hem zelfs met 1 mW zendvermogen nog steeds gebruiken en in een klein appartement is dit ruim voldoende. Vooral met kleine kinderen is het zeer waardevol om een alternatief te hebben voor de conventionele routers. Ik kan deze eco-router van harte aanbevelen.

Sebastiaan Duitsland
10.12.2017
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

WooCommerce Review #179

Geweldig

Bestelling geplaats voor een eco-wifi router omdat ik af wilde van de 24-uurs wifi straling van mijn huidige router. Levering snel, voorzien van een heldere handleiding toegespitst op de eco-functie van de router. Eco-wifi router (’s nachts gekozen voor uitschakelen) functioneert beter dan mijn oude router, ook in stabiliteit, dus zeer tevreden!

Anoniem
03.11.2014
'JRS Eco-wifi 01A op Asus' Reviews

Deze pagina is ook beschikbaar in: Engels Frans Duits